Tocanita de naut cu ciuperci

Printeaza

Tocanita de naut cu ciuperci din: naut, bulion, morcov, ardei, ceapa, usturoi, margarina, ciuperci de padure, piper, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Tocanita de naut cu ciuperci

  • 1 conservă de năut (400 g)
  • 300 g bulion
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei capia
  • 1 ceapă
  • căţel de usturoi
  • linguri de margarină
  • 2 linguri (30 g) mix de ciuperci de pădure
  • 1 linguriţă de piper boabe
  • sare
  • piper măcinat
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Curăţă ceapa, morcovul, ardeiul şi usturoiul, taie-le mărunt şi înăbuşă-le în margarină. Adaugă mixul de ciuperci de pădure, pune 100 ml de apă şi lasă-le să fiarbă la foc mic.

Scurge năutul din conservă, pune-l peste legu­me împreună cu bulionul, piperul şi adaugă apă cât să acopere boabele.

Lasă-le să fiarbă la foc mic 5-10 minute. Sărează după gust şi serveşte cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tocanita de naut cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.