Tocanita de linte

Printeaza

Tocanita de linte din: linte verde, morcovi, ceapa, piept afumat de porc, supa din concentrat, suc de rosii, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Tocanita_de_linte

  • 400 g linte verde
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 200 g piept afumat de porc
  • un litru supa din concentrat
  • 300 ml suc de rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel pentru ornat

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă se pun la călit ceapa tăiată mărunt şi, după ce s-a îmuiat, se adaugă pieptul de porc tăiat cuburi si morcovii rondele.

Se călesc un pic împreună, se adaugă lintea, sucul de roşii şi supa din concentrat.

Se lasă la fiert 30 de minute. Se potriveşte de sare şi piper. Se poate aduce la masă cu pătrunjel sau nu, după gust.

Tocanita de linte

Tocanita_de_linte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.