Tocanita de legume cu piept de pui

Printeaza

Tocanita de legume cu piept de pui din: ulei de masline, piept de pui, ulei de masline, ceapa, usturoi, ardei gras, ciuperci, supa de pui, oregano.

Ingrediente: Tocanita_de_legume_cu_piept_de_pui

  • 2 linguri ulei de mâsline
  • 2 buc piept de pui, tăiat în două
  • ulei de mâsline, pentru prăjit
  • 2 cepe, tăiate felii
  • 4 căţei de usturoi, zdrobit
  • 4 buc ardei roşu, tăiat felii
  • 250 g ciuperci, tăiate felii
  • 250 ml supă limpede de pui
  • 1 linguriţă oregano proaspăt

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190°C. Incinge uleiul într-un vas neaderent şi prăjeşte carnea 2 minute pe fiecare parte până când se rumeneşte uniform. Aşază carnea într-o tavă de copt şi dă la cuptor 15 minute.

Intre timp, prăjeşte ceapa într-un vas uns cu ulei de măsline 5 minute. Adaugă usturoiul, ardeiul şi ciupercile şi prăjeşte 5 minute.

Stinge cu supa, adaugă oregano şi adu la punctul de fierbere. Potriveşte gustul de sare şl piper, micşorează flacăra şi lasă să fiarbă înăbuşit 5 minute.

Serveşte cu carnea de pui rumenită.

Tocanita de legume cu piept de pui

Tocanita_de_legume_cu_piept_de_pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.