Tocanita de legume cu piept de pui
PrinteazaTocanita de legume cu piept de pui din: ulei de masline, piept de pui, ulei de masline, ceapa, usturoi, ardei gras, ciuperci, supa de pui, oregano.
- 2 linguri ulei de mâsline
- 2 buc piept de pui, tăiat în două
- ulei de mâsline, pentru prăjit
- 2 cepe, tăiate felii
- 4 căţei de usturoi, zdrobit
- 4 buc ardei roşu, tăiat felii
- 250 g ciuperci, tăiate felii
- 250 ml supă limpede de pui
- 1 linguriţă oregano proaspăt
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 190°C. Incinge uleiul într-un vas neaderent şi prăjeşte carnea 2 minute pe fiecare parte până când se rumeneşte uniform. Aşază carnea într-o tavă de copt şi dă la cuptor 15 minute.
Intre timp, prăjeşte ceapa într-un vas uns cu ulei de măsline 5 minute. Adaugă usturoiul, ardeiul şi ciupercile şi prăjeşte 5 minute.
Stinge cu supa, adaugă oregano şi adu la punctul de fierbere. Potriveşte gustul de sare şl piper, micşorează flacăra şi lasă să fiarbă înăbuşit 5 minute.
Serveşte cu carnea de pui rumenită.
Tocanita de legume cu piept de pui
Pofta buna!