Tocanita de ficatei cu marar

Printeaza

Tocanita de ficatei cu marar din: ficatei, ceapa, rosii, ardei, smantana, vin, marar, boia, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Tocanita de ficatei cu marar

  • 1/2 kg ficăţei de pasăre
  • 2 cepe
  • 4 roşii
  • 2 ardei graşi
  • 2 linguri smântână
  • 1 pahar vin alb
  • 2 legături mărar
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei cu boia şi stingi cu apă. Cureţi ardeii şi roşiile, le tai bucăţele, speli şi ficăţeii, îi tai bucăţi şi le adaugi pe toate peste ceapă.  Laşi să se călească împreună şi, după ce s-au pătruns toate, pui smântână, potriveşti de sare şi piper şi dai mâncarea în câteva clocote. La final, torni vinul alb şi presari mărarul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.