Tocanita de ciuperci cu vin

Printeaza

Tocanita de ciuperci cu vin din: ciuperci, ceapa, rosii, vin, usturoi, smantana, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita de ciuperci cu vin

  • 750 g ciuperci
  • 4 cepe
  • 4 roşii
  • 100 ml vin alb
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 2 linguri smântână
  • 1 legătură pătrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli ciupercile şi le tai fâşii. Cureţi şi tai cepele, apoi le căleşti câteva minute în puţin ulei. Adaugi şi ciupercile, un praf de sare şi laşi la înăbuşit.

Speli roşiile şi le descojeşti, le toci şi le pui peste ciuperci. Adaugi şi usturoiul pisat, un praf de sare şi puţin piper, vinul alb şi dai la cuptor. Inainte cu 10 minute să fie gata, adaugi şi smântână.

Serveşti cu mămăliguţă şi cu pătrunjel proaspăt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.