Tocanita de ciuperci cu patrunjel

Printeaza

Tocanita de ciuperci cu patrunjel din: ciuperci, ulei, ceapa, făină, pătrunjel verde, piper, sare, zeamă de carne sau apă.

 

Ingrediente:Tocanita de ciuperci cu patrunjel

  • 1/2 kg ciuperci
  • 3-4 linguri ulei
  • 2-3 cepe
  • 1 lingură făină
  • pătrunjel verde tăiat mărunt
  • piper
  • sare
  • 1/2 ceaşcă zeamă de carne sau apă

Mod de preparare:

Tai feliuţe ciupercile curăţate şi spălate bine, le pui într-o cratiţă peste cepe­le topite în ulei. Acoperi şi le laşi pe foc mic.

Adaugi făina, amesteci, torni zeama de carne sau de apă, sare şi piper după gust şi fierbi totul până scade sosul (circa 30 de minute).

La sfârşit presari peste tocăniţă pătrunjel verde tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.