Tocăniţă de ciuperci cu ceapa verde si usturoi

Printeaza

Tocăniţă de ciuperci cu ceapa verde si usturoi

Ingrediente:Tocăniţă de ciuperci cu ceapa verde si usturoi

  • 1,5 kg ciuperci proaspete
  • 4 legături ceapă verde
  • 2 legături usturoi verde
  • 1 legătură pătrunjel
  • 150 ml ulei
  • 150 ml vin alb
  • 1/2 kg roşii
  • sare
  • piper

 

 

 

Mod de preparare:

Cureţi bine ciupercile şi le tai feliuţe sub­ţiri. Cureţi apoi ceapa o căleşti bine în ulei, adaugi şi ciupercile, le rumeneşti puţin împreună, stingi cu o ceaşcă de apă şi potriveşti gustul de sare şi piper.

Le laşi să fiarbă înăbuşit, iar între timp cureţi usturoiul, speli verdeaţa şi le tai pe toate mărunt. Opăreşti apoi roşiile, le cureţi de coajă şi seminţe şi le tai bucăţele.

Tocanita de ciuperci

Le adaugi împreună cu verdeaţa în mâncare, torni si vinul si o mai dai in cateva clocote.

Tocăniţă de ciuperci

Tocanita de ciuperci1

Pofta bună!

1 comentariu

  1. Tare buna tocanita de ciuperci.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.