Tocăniţă de cartofi cu vegeta

Printeaza

Tocăniţă de cartofi

Ingrediente:Tocăniţă de cartofi cu vegeta

  • 1 kg de cartofi
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură boia dulce
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 lingură vegeta
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură pastă de tomate

 

Mod de preparare:

Se căleşte ceapa cu puţină apă, ulei, vegeta şi boia. Se adaugă cartofii tăiaţi în patru. Se adaugă apă doar atât cât să treacă puţin peste cartofi şi se fierb.

La sfârşit, se adaugă o lingură de bulion şi o lingură de făină, dizolvate în puţină apă rece, şi se mai dă în câteva clocote. După ce oprim focul, se pune verdeaţa tocată mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.