Tocanita de cartofi cu pulpa de porc

Printeaza

Tocanita de cartofi cu pulpa de porc din: pulpa de porc, cartofi, ceapa, ardei, morcov, bulion, patrunjel, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Tocanita de cartofi cu pulpa de porc

  • 500 g pulpfde porc
  • 300 g cartofi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 morcov
  • 1 lingură bulion
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai în bucăţi potrivite şi o prăjeşti în ulei. Adaugi ceapa curăţată şi tocată felii subţiri. Când începe să se îngălbenească, adaugi şi ardeiul tăiat felii subţiri şi morcovul dat prin răzătoarea mare, apoi torni un pahar de apă caldă şi acoperi cratiţa cu un capac. Laşi să fiarbă înăbuşit.

Când carnea este frăgezită, adaugi cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cuburi mai mari, o lingură de bulion desfăcută în puţină apă caldă, sare şi piper după gust.

Adaugi apă fiartă şi laşi mâncarea să scadă la cuptor, pentru 30-40 de minute. Serveşti cu mămăliguţă caldă şi presari deasupra pătrunjel tocat fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.