Tocanita de cartofi cu morcov si carne de porc
PrinteazaTocanita de cartofi morcov si carne de porc din: carne de porc, cartofi, ceapa, morcov, rosii, ulei, patrunjel, sare, piper.
- cateva cubulete carne de porc
- 200 g cartofi
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 2-3 rosii pentru sos
- 75 ml de ulei
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi legumele. Ceapa o tai julien, cartofii cubuleţe, iar morcovii rondele. Căleşti ceapa în ulei încins, adaugi carnea şi o laşi la rumenit 2-3 minute. , Separat, opăreşti roşiile, le cureţi coaja, le mixezi şi le torni în cratiţă.
Laşi câteva clocote şi pui morcovii şi cartofii. Completezi cu apă clocotită. Potriveşti de sare şi piper şi laşi să fiarba la foc moale până când s-a fiert carnea. In momentul servirii, presari pătrunjel tocat.
Tocanita de cartofi cu morcov si carne de porc
Pofta buna!
Asta fac in weekendul asta, tocanita de cartofi
Perfecta tocanita