Tocanita de cartofi cu morcov si carne de porc

Printeaza

Tocanita de cartofi morcov si carne de porc din: carne de porc, cartofi, ceapa, morcov, rosii, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita_de_cartofi_cu_morcov_si_carne_de_porc

  • cateva cubulete carne de porc
  • 200 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2-3 rosii pentru sos
  • 75 ml de ulei
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele. Ceapa o tai julien, cartofii cubuleţe, iar morcovii rondele. Căleşti ceapa în ulei încins, adaugi carnea şi o laşi la rumenit 2-3 minute. , Separat, opăreşti roşiile, le cureţi coaja, le mixezi şi le torni în cratiţă.

Laşi câteva clocote şi pui morcovii şi cartofii. Completezi cu apă clocotită. Potriveşti de sare şi piper şi laşi să fiarba la foc moale până când s-a fiert carnea. In momentul servirii, presari pătrunjel tocat.

Tocanita de cartofi cu morcov si carne de porc

Tocanita_de_cartofi_cu_morcov_si_carne_de_porc

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Asta fac in weekendul asta, tocanita de cartofi

  2. Perfecta tocanita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.