Tocanita de burta

Printeaza

Tocanita de burta din: burta de vita, ceapa, ulei, bulion, patrunjel, marar, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita de burta

  • 1 kg burta de vita
  • 4 cepe
  • 50ml ulei
  • 1 lingura bulion
  • 1leg. patrunjel
  • 1leg. marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spala bine burta, se pune la fiert si se da in clocot 10 minute. Dupa ce se arunca prima apa, se pune din nou la fiert (de preferat in oala sub presiune 1 ora de la primul fluierat).

Cånd este bine fiarta, se taie fideluta. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, apoi se adauga burta taiata, o cana cu zeama in care a fiert burta si bulionul diluat.

Se potriveste de sare si piper si se adauga verdeata tocata marunt. Se mai da intr-un clocot.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tocanita de burta
  • tocana de burta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.