Tocanita de bame cu ardei iute

Printeaza

Tocanita de bame cu ardei iute din: ulei de masline, ceapa, ardei iute, rosii, bame, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente: Tocanita de bame cu ardei iute

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 350 g ardei iute, uscat
  • 2 cutii conserve de rosii, tocate
  • 250 g bame
  • 2 linguri patrunjel
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul si gatiti ceapa pentru 2-3 minute. Maruntiti ardeii si incorporati impreuna cu rosiile. Taiati capetele bamelor si apoi le taiati in jumatati. Adaugati peste rosii si asezonati cu sare si piper.

Aduceti la fierbere, acoperiti cu un capac si gatiti pentru 12 minute.

Incorporati patrunjelul si serviti tocanita calda.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.