Tocanita cu snitele de soia

Printeaza

Tocanita cu snitele de soia din: ceapa, usturoi, suc de rosii, snitele de soia, condiment din legume, cimbru, coriandru, ienibahar, nucsoara, ulei, sare.

Ingrediente:Tocanita_cu_snitele_de_soia

  • 4 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 g snitele de soia
  • 1 lingurita condiment din legume
  • cimbru
  • 1 lingurita coriandru
  • 1/2 lingurita ienibahar
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi şniţelele de soia în apă cu condiment din legume uscate şi puţin cimbru. Cureţi ceapa şi usturoiul. Tai cepele solzişori, iar usturoiul în felioare, înăbuşi ceapa şi usturoiul în ulei, picurând din când în când câte puţină apă fierbinte.

Stingi cu 200 ml apă fierbinte, adaugi şniţelele scurse, pui condimentele şi fierbi tocăniţa timp de 15 minute, la foc mediu. Torni sucul de roşii şi continui fierberea pentru 10 minute. Servesti tocanita cu garnitura de piure de legume sau de orez integral.

Tocanita cu snitele de soia

Tocanita_cu_snitele_de_soia

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Bianca Varlan

    N-am mai facut cu snitele de soia …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.