Tocanita cu naut si carnati chorizo

Printeaza

Tocanita cu naut si carnati chorizo din: carnati chorizo, ceapa rosie, usturoi, paprika afumata, rosii cherry, zeama de lamaie, naut, patrunjel.

Ingrediente:Tocanita_cu_naut_si_carnati_chorizo

  • 4 carnati corizo pentru gatit, taiati in felii groase
  • 1 ceapa rosie, feliata
  • 2 catei de usturoi, feliati
  • cate 1 lingurita de paprika afumata si seminte de chimion
  • 400 g de rosii cherry, din conserva
  • zeama de la 1 lamaie
  • 400 g naut, din conserva, scurs bine
  • 1 mana de patrunjel, tocat

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie, căleşte chorizo, ceapa şi usturoiul timp de 5 minute sau până când cârnaţii se rumenesc la exterior.

Scurge uleiul excedentar, apoi încorporează condimentele.Adaugă roşiile, zeama de lămâie, năutul şi asezonează.

Lasă-le să clocotească 5 minute, pentru ca tocana să se îngroaşe, apoi presară deasupra pătrunjelul. Serveşte cu pâine prăjită.

Tocanita cu naut si carnati chorizo

Tocanita_cu_naut_si_carnati_chorizo

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.