Tocanita de cartofi cu carnati si ardei gras

Printeaza

Tocanita de cartofi cu carnati si ardei gras din: carnat chorizo, cartofi noi, ceapa verde, ceapa, ardei gras, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 carnat chorizo
  • 600 g cartofi noi
  • 2 legături ceapă verde
  • 1 ceapă uscată
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cârnatul tăiat rondele se căleşte într-o lingură de fllei si apoi se scoate.

Se adaugă restul uleiului şi se pun la călit ardeiul, ceapa us­cată si o legătură ceapă verde, tăiate cubulete.

Se presară sare si piper si se adaugă cartofii tăiaţi cuburi. Se lasă un minut si apoi se acoperă cu apă si se lasă la fiert 15 minute.

Se adaugă felioarele de cârnat si se mai lasă 5 minute la fiert.

Se aduce la masă cu cealaltă legătură de ceapă verde tocată deasupra.

Tocanita de cartofi cu carnati si ardei gras

Tocanita_de_cartofi_cu_carnati_si_ardei_gras

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.