Tocană moldovenească din carne de porc cu garnitură de mămăliguţă

Printeaza

Tocană moldovenească din carne de porc cu garnitură de mămăliguţă

Ingrediente:Tocană moldovenească din carne de porc cu garnitură de mămăliguţă

  • 1,200 kg carne de porc (spată, piept, gît)
  • 300 g ceapă
  • 5 căţei de usturoi
  • sare
  • boia
  • 3 ardei graşi
  • 300 g roşii
  • 1 pahar vin
  • 300 g mălai
  • 60 g ulei

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi, se sotează în ulei cu ceapa tocată şi se pune ustu­roiul tocat, boiaua, ardeiul tăiat julien, roşiile curăţate şi tăiate, vinul, 1 pahar apă.

Se fierbe încet sub capac timp de 50 de minute. Se serveşte cu mămăliguţă pripită.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • friptura de porc moldoveneasca
  • tocanita moldoveneasca
  • tocanita moldoveneasca cu carne porc
  • tocanita de porc cu mamaliga

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.