Tocană de linte cu spanac

Printeaza

Tocană de linte cu spanac din: linte, orez brun, ceapa, supa de legume, spanac, rosii, pudra de usturoi si sare de mare.

retete

 

Ingrediente:

  • 230 grame de linte
  • 1/3 – cană de orez brun
  • 1 ceapă, tocată
  • 2 – linguri de supă de legume strecurată
  • 1 pachet mic de spanac proaspăt, tocat
  • 2 roşii mari
  • ½ linguriţă de pudră de usturoi, este opţional
  • Sare de mare după gust

 

Mod de preparare:

Spală lintea şi adaug-o peste orez împreună cu 7 căni de apă fiartă.

Fierbe până este aproape moale, 15-20 de minute. Între timp, prăjeşte ceapa în supa de legume strecurată până când începe să devină maronie.

Adaugă ceapa şi spanacul proaspăt peste linte şi orez.

Acoperă şi lasă să fiarbă la foc înăbuşit timp de 15 minute.

Adaugă roşiile şi pudra de usturoi şi mai lasă la fiert încă 5-10 minute sau până când orezul este fiert.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.