Tocana haiduceasca cu mamaliga

Printeaza

O reteta delicioasa de tocana haiduceasca cu: carne de vita, ceapa, ardei, suc de rosii, ardei, suc de rosii, usturoi, ardei iute, vin rosu, boia iute, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:Tocana_haiduceasca_cu_mamaliga

  • 500 g pulpă de vită
  • 3-4 cepe
  • 2-3 roşii
  • 1 ardei
  • 100 ml suc de roşii
  • 5 căţei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 1 pahar cu vin roşu
  • 2 linguri boia iute
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o toci şi o căleşti împreună cu carnea de vită tăiată cubuleţe. Adaugi sare şi apă caldă şi laşi să se înăbuşe puţin.

Pui şi roşiile, ardeiul, piperul, sarea, foile de dafin, vinul, boiaua şi verdeaţa. Mai laşi 2 minu­te pe foc să se înăbuşe bine toate ingredientele.

Când e gata, serveşti tocana fierbin­te cu mămăliguţă caldă, ală­turi de un pahar de vin roşu.

Tocana haiduceasca cu mamaliga

Tocana_haiduceasca_cu_mamaliga

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata bine tocana asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.