Tocana haiduceasca cu carne de porc

Printeaza

Tocana haiduceasca cu carne de porc din: spata de porc, slanina, untura, ceapa, sare, rosie, ardei, boia, faina, smantana.

Ingrediente:Tocana haiduceasca cu carne de porc

  • 1 kg spată de porc
  • 100 g slănină afumată
  • 2 linguri de untură
  • 150 g ceapă
  • sare
  • 1 roşie
  • 1 ardei
  • boia
  • 1 lingură de făina
  • 200 g smântână

 

Mod de preparare:

Cureţi carnea şi o tai fâşii împreună cu slănina. Incingi untura, topeşti slănina, adaugi ceapa mărunţită şi o căleşti. Pui boia, 100 ml apă şi laşi să fiarbă până se evaporă apa.

Adaugi carnea, roşia şi ardeiul tăiat cubuleţe şi căleşti totul. Dacă este nevoie, adaugi puţină apă.

Omogenizezi făina cu smântână şi adaugi amestecul peste tocană. Laşi să fiarbă totul timp de 10 minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/tocana-haiduceasca-cu-carne-de-porc html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.