Tocana frantuzeasca

Printeaza

Tocana frantuzeasca din: dovlecei, vanata, rosii, suc de rosii, usturoi, patrunjel, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Tocana_frantuzeasca

  • 2 dovlecei
  • o vânătă
  • 2-3 roşii foarte coapte
  • 2 linguri suc de roşii
  • 4 căţei usturoi
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Toate legumele se taie rondele de grosimi egale. Se aşază rondelele într-un vas de cuptor si se toarnă apoi sucul de roşii diluat cu foarte puţină apă.

Se presară 2 căţei de usturoi tăiaţi cât mai mărunt, se toarnă ulei, după gust, si se presară cu sare şi piper. Se dă vasul la cuptor pentru 30 de minute.

Se serveste cu restul usturoiului mărunt tocat si pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.