Tocană din carne de vită cu paste

Printeaza

Tocană din carne de vită cu paste din: carne de vita, ceapa, rosie, ardei gras, piper, sare, paste, concentrat de legume, ulei, patrunjel verde.

Ingrediente:Tocana_din_carne_de_vita_cu_paste

  • 500 g carne slaba de vita
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras (sau 1 lingura zarzavat de ciorba)
  • piper
  • sare
  • 1 punga cu paste (spirale)
  • 1 lingura concentrat de legume
  • ulei
  • patrunjel verde tocat

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai în bucăţi mai mici şi o căleşti în ulei fierbinte împreună cu ceapa curăţată şi tăiată mărunt. Sărezi şi piperezi, torni puţină apă şi, în timp ce fierbe, adaugi morcovul curăţat şi dat pe răzătoarea mare, roşia decojită şi tăiată cuburi, ardeiul curăţat de cotor şi de seminţe, tocat mărunt.

Dacă e cazul, adaugi apă şi înăbuşi până se înmoaie carnea şi scade zeama. Adaugi pastele fierte şi scurse, concentratul de legume, stingi cu apă şi laşi să mai fiarbă timp de 5-10 minute, să se amestece aromele şi gusturile. Tocana o serveşti presărată cu pătrunjel tocat.

Tocană din carne de vită cu paste

Tocana_din_carne_de_vita_cu_paste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.