Tocană din carne de porc cu ciuperci cu garnitură de mămăliguţă

Printeaza

Tocană din carne de porc cu ciuperci cu garnitură de mămăliguţă

Ingrediente:Tocană din carne de porc cu ciuperci cu garnitură de mămăliguţă

  • 1,200 g carne de porc (sau mistreţ)
  • 500 g ciuperci
  • 2 legături de mărar
  • 80 g unt
  • sare
  • piper
  • 80 g ulei
  • 3 linguri smantană
  • 1 ceapă
  • 1 lingură făină

 

Mod de preparare:

Carnea se taie în bucăţi egale, se sotează cu ceapa tocată, apoi cu 1 lin­gură făină şi se fierbe cu 1/2 1 apă.

Intre timp, ciupercile se spală, se curăţă şi se taie felii groase, se sotează în unt şi se pun în cratiţa cu carnea. Cînd a scăzut, se pune’smîntînă şi verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.