Tocana de vita cu vinete

Printeaza

Tocana de vita cu vinete din: carne de vita, ceapa, vanata, ardei, morcovi, rosii, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Tocana de vita cu vinete

  • 600 g carne de vită
  • 2 cepe
  • o vânătă
  • 2 ardei graşi
  • 2 morcovi
  • 3 roşii de gătit
  • 2 linguri ulei
  • o legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă, se spală şi se taie peştişori. Se pune la călit, se presară cu sare. Se adaugă carnea de vită tăiată cuburi şi se întorc să se rumenească uniform.

Se adaugă rondele de morcovi, se toarnă apă şi se lasă la fiert cu capac pentru o oră.

Se adaugă vânătă, tăiată cuburi, ardeiul tăiat fâşii şi roşiile fără pielite, sare şi piper şi se lasă 10 minute la fiert pe aragaz şi apoi 20 de minute la cuptor.

Se aduce la masă cu verdeaţă deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.