Tocană de vită cu morcovi

Printeaza

Tocană de vită cu morcovi din: morcovi, vita, cartofi, unt, ceapa, ulei, cimbru, foi de dafin, sare si piper.

Ingrediente:Tocana_de_vita_cu_morcovi

  • un kg cub de vita pentru gatit
  • un kg morcovi
  • 4 cartofi
  • 50 g unt
  • 2 cepe mari
  • o lingura ulei
  • o crenguta cimbru
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se sărează şi se piperează ames­tecând-o cu degetele. In cratiţa de fiert se pun untul si uleiul şi se lasă să se topească. Apoi, se pun carnea şi ceapa tăiată mai mare. Se lasă până ce carnea îşi schimbă culoarea pe toate părţile.

Se adaugă morcovii tăiaţi rondele, cartofii tăiaţi cubulete, se mai presară sare, se pun  cimbrul şi foile de dafin si se acoperă cu apă. Se pune capacul şi se lasă sa fiarbă la foc mic pentru 3 ore.

Tocană de vită cu morcovi

Tocana_de_vita_cu_morcovi

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Ce bine arata tocana de vita cu morcovi!

  2. 10 pentru tocata de vita cu morcovi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.