Tocana de vinete cu dovlecel si ceapa

Printeaza

Tocana de vinete cu dovlecel si ceapa din: vinete, dovlecei, ceapa,  roşii în bulion cu tot cu suc, sare, ulei.

Tocana_de_vinete_cu_dovlecel_si_ceapa

Ingrediente:

  •  2 vinete
  •  2 dovlecei
  •  2 cepe
  •  5 roşii în bulion cu tot cu suc
  •  3 linguri ulei
  •  sare

Mod de preparare:

Vinetele si dovleceii se spală şi se taie rondele care se presară cu sare. Se lasă 10 minute asa.

Apoi, se şterg cu şervete de hârtie, se rumenesc în ulei şi se scot deoparte.

In acelaşi ulei se căleşte ceapa şi, când s-a înmuiat, se adaugă vinetele şi dovleceii.

Se toarnă puţină apă si se lasă la fiert 15 minute.

Se pun apoi roşiile tăiate mă­runt si sucul lor si se mai lasă la fiert 10 minute împreună.

Tocana de vinete cu dovlecel si ceapa

Tocana_de_vinete_cu_dovlecel_si_ceapa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.