Tocana de porc in vin rosu

Printeaza

Tocana de porc in vin rosu din: carne de porc, morcovi, ceapa, faina, vin rosu, bulion, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tocana de_porc_in_vin_rosu

  • 600 g carne de porc
  • 6 morcovi
  • o ceapă
  • 2 linguri făină
  • 500 ml vin roşu
  • 4 linguri bulion
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei se pune carnea la rumenit şi, după ce şi-a schimbat culoarea uniform, se scoate. Se pune ceapa tăiată peştişori, se presară sare şi apoi se adaugă morcovii tăiaţi rondele.

Se lasă să se înmoaie şi se pune făina. Se amestecă energic, se lasă un minut pe foc, se pun carnea şi vinul, se completează cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute.

Se pune bulionul desfăcut cu puţină apă, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se mai lasă pe foc 15 minute. Se serveşte cu cartofi fierţi.

Tocana de porc in vin rosu

Tocana de_porc_in_vin_rosu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.