Tocana de peste cu dovlecel si masline
PrinteazaTocana de peste cu dovlecel si masline din: cod decongelat, dovlecei, ardei graşi, ceapa, morcovi, usturoi, rosii, masline, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- un kg cod decongelat
- 2 dovlecei
- 2 ardei graşi
- o ceapă
- 2 morcovi
- 3 căţei de usturoi
- 4 roşii
- 100 g măsline cu sâmburi
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o cratită se pune ceapa tăiată rondele la călit, apoi dovleceii tăiati bastonase si ardeii tăiati cuburi mici. Se pun roşiile tăiate în patru şi morcovii tăiati bastonase. Se adaugă usturoiul presat, sare si, piper.
Se lasă pe foc să fiarbă aproximativ 30 de minute si apoi se transferă într-un vas de cuptor. Se asază pestele si măslinele, se toarnă apă si se lasă 20 de minute la cuptor.
Tocana de peste cu dovlecel si masline
Pofta buna!