Tocana de peste cu dovlecel si masline

Printeaza

Tocana de peste cu dovlecel si masline din: cod decongelat, dovlecei, ardei graşi, ceapa, morcovi, usturoi, rosii, masline, ulei, sare, piper.

Tocana_de_peste_cu_dovlecel_si_masline

Ingrediente:

  •  un kg cod decongelat
  •  2 dovlecei
  •  2 ardei graşi
  •  o ceapă
  •  2 morcovi
  •  3 căţei de usturoi
  •  4 roşii
  •  100 g măsline cu sâmburi
  •  2 linguri ulei
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Intr-o cratită se pune ceapa tăiată rondele la călit, apoi do­vleceii tăiati bastonase si ardeii tăiati cuburi mici. Se pun roşiile tăiate în patru şi morcovii tăiati bastonase. Se adaugă usturoiul presat, sare si, piper.

Se lasă pe foc să fiarbă apro­ximativ 30 de minute si apoi se transferă într-un vas de cuptor. Se asază pestele si măslinele, se toarnă apă si se lasă 20 de minute la cuptor.

Tocana de peste cu dovlecel si masline

Tocana_de_peste_cu_dovlecel_si_masline

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.