Tocana de naut cu bulion

Printeaza

Tocana de naut cu bulion din: naut, ceapa, ardei, bulion, ulei, verdeata.

Ingrediente:Tocana de naut cu bulion

  • 250 g năut
  • o ceapă
  • un ardei gras
  • o lingură bulion
  • un ardei iute
  • o lingură ulei
  • verdeaţă, după gust
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Năutul spălat se pune la înmuiat în apă rece, de pe o zi pe alta.

A doua zi se scurge, se trece sub un jet de apă rece şi se pune la fiert.

Intre timp, în ulei se călesc ceapa şi ardeiul gras, curăţate, spălate şi tăiate după preferinţă, se pune năutul semifiert, se acoperă cu apă şi se continuă fierberea timp de 15 minute.

Se pun apoi ardeiul iute tăiat rondele şi bulionul, sare şi piper şi se mai lasă la fiert pentru 10 minute. Se serveşte cu verdeaţă după gust.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Tocana de naut cu bulion
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.