Tocana de miel cu legume

Printeaza

Tocana de miel cu legume din: pulpa de miel, ulei, unt, ceapa, faina, bulion, cartofi, vin alb, usturoi, morcovi, fasole verde, mazare, sare si piper.

 

Ingrediente:Tocana_de_miel_cu_legume

  • 2 kg pulpa de miel din fata
  • 2 linguri ulei
  • 100 g unt
  • 2 cepe
  • 50 g faina
  • o lingura bulion
  • un kilogram cartofi
  • 250 ml vin alb
  • un catel de usturoi
  • 500 g morcovi
  • 200 g fasole verde
  • 200 g mazare
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în bucăţi, care se sărează şi se piperează şi se rumenesc în ulei.

Se adaugă ceapa tăiată peştişori, usturo­iul, morcovii tăiaţi rondele, fă­ina şi bulionul.

Se toarnă vinul şi se completează cu apă cât să acopere carnea. Se acoperă cratiţa cu capac şi se lasă la foc mic fără a amesteca o oră.

Cartofii se fierb şi apoi se curăţă şi se rumenesc în unt. Fasolea şi mazărea se fierb în apă clocotită şi se strecoară.

După ce carnea a fiert, se adaugă legumele şi se mai lasă să fiarbă 10 minute împreună.

Tocana de miel cu legume

Tocana_de_miel_cu_legume

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Tocana cu chiftele de miel

Tocana cu chiftele de miel

Tocana cu chiftele de miel din: ulei de masline, ceapa, usturoi, conserva de rosii, pasta de rosii, supa de mierl, conopida, naut, coriandru, carne tocata de miel, chimion, paprika. Ingrediente: Pentru sos: 2 linguriţe ulei de măsline 1 ceapă mică, tocată 1 căţel de usturoi, tocat 1 conservă de 400g de roşii tocate 2 linguriţe pastă […]

Tocana de miel cu ierburi de Provence

Tocana de miel cu ierburi de Provence

Tocana de miel cu ierburi de Provence din: ulei de masline, rasol de miel, sare, piper, ceapa, morcovi, telina, pasta de tomate, ierburi de provence, usturoi, vin rosu, supa de pui, rosii, fasole. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 4 bucati rasol de miel sare si piper 1 ceapa, tocata 2 morcovi, decojiti și feliati […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • tocanite

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.