Tocana de miel bucovineana

Printeaza

Tocana de miel bucovineana din: carne de miel, ceapa, ardei gras, smantana, lamaie, marar, patrunjel, tarhon, sare, ulei.

Ingrediente:Tocana de miel bucovineana

  • 300 g carne de miel
  • 6 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 150 ml smântână
  • zeamă de lămâie
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • tarhon
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Toci ceapa julien, ardeii îi tai fâşii şi îi căleşti. Adaugi carnea bucăţi şi pui un praf de sare.

Laşi la fiert la foc mic, adăugând apă. Când totul este fiert, iei vasul de pe foc, adaugi verdeaţa tocată mărunt şi smântână, pui un praf de sare şi zeamă de lămâie. Laşi vasul acoperit, timp de 5 minute.

Serveşti tocana cu mămăliguţă caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.