Tocana de legume si ciuperci

Printeaza

Tocana de legume si ciuperci din: ciuperci, ceapa, morcovi, gogosari, ardei rosu, suc de rosii, orez, piper, foi de vita, sare.

Poate te intereseaza si:

Ingrediente:Tocana de legume si ciuperci

  • 1 kg ciuperci
  • 1 kg ceapă
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg gogoşari
  • 1 kg ardei roşu
  • 1 l suc de roşii
  • 1 cană orez (fiert şi răcit)
  • 1 lingură piper
  • foi de dafin
  • sare
  • 1/2 l ulei

 

Mod de preparare:

Pui la călit în ulei ceapa tăiată solzişori. O laşi să se călească puţin, apoi vei pune ciupercile curăţate şi spălate. Amesteci totul, laşi să se călească şi adaugi pe rând morcovii curăţaţi, daţi pe râzătoare, ardeii şi gogoşarii curăţaţi şi tăiaţi felii.

După care vei pune sucul de roşii, piper, sare şi dai la cuptor. O fierbi la foc mic până iese uleiul deasupra. Apoi vei pune orezul fiert şi răcit. Amesteci totul, potriveşti de sare şi mai laşi să fiarbă 20 de minute.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • tocana de legume cu ciuperci
  • tocana de legume cu orez pentru iarna
  • tocanita de legume cu ciuperci
  • tocanita de ciuperci cu legume
  • tocana de legume cu ciuperci pentru iarna
  • tocana de legume pentru iarna cu ciuperci
  • tocana de legume cu ciuperci pt iarna

1 comentariu

  1. Gabriela Martin

    Foarte buna tocanita asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.