Tocana de fasole cu rosii si dovlecel

Printeaza

Tocana de fasole cu rosii si dovlecel din: o conservă mare fasole boabe sau două mai mici, ceapaalba, usturoi, morcovi, dovlecel, supa de vita, roşii în bulion, ulei, pastă de roşii, sare.

Tocana_de_fasole_cu_rosii_si_dovlecel

Ingrediente:

  •  o conservă mare fasole boabe sau două mai mici
  •  o ceapă albă
  •  4 căţei usturoi
  •  3 morcovi
  •  un dovlecel
  •  250 ml supă de vită
  •  o conservă mică roşii în bulion
  •  o lingură ulei
  •  2 linguri pastă de roşii
  •  sare

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se căleşte în ulei ceapa tăiată mărunt. După ce s-a înmuiat, se pune usturoiul si se mai lasă un minut. Se pun roşiile, morcovii, dovlecelul tăiate mărunt si supa. Se dau în clocot, se reduce focul si se mai fierbe 15 minute.

Se pune apoi fasolea, se adaugă pasta de roşii, se acoperă cu un capac şi şe lasă la fiert 30 de minute, amestecând din când în când. La final, se potriveşte gustul de sare.

Tocana de fasole cu rosii si dovlecel

Tocana_de_fasole_cu_rosii_si_dovlecel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.