Tocana de fasole cu carnati si morcovi

Printeaza

Tocana de fasole cu carnati si morcovi din: fasole boabe amestecată, morcovi, ceapa, carnati afumati, ulei, sare

Tocana_de_fasole_cu_carnati_afumati

Ingrediente:

  •  200 g fasole boabe amestecată
  •  3 morcovi
  •  2 cepe
  •  2 cârnaţi afumaţi
  •  2 linguri ulei
  •  sare

Mod de preparare:

Cu o seară înainte de prepa­rare, se pune fasolea la înmuiat în apă rece. A doua zi se scurge şi se fier­be în apă rece, de trei ori. în a treia apă se pun la fiert fasolea, morcovul şi ceapa măruntită.

Odată fasolea fiartă, se scur­ge si se păstrează o cantitate mică din zeama în care a fiert. A doua ceapă se pune la călit în ulei şi se adaugă cârnaţii tăiaţi rondele. Se adaugă fasolea fiartă şi legumele, se potriveşte de sare şi se pune un polonic de zea­mă. Se lasă la fiert 15 minute.

Tocana de fasole cu carnati si morcovi

Tocana_de_fasole_cu_carnati_afumati

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.