Tocana de fasole boabe

Printeaza

 Tocana de fasole boabe

Ingrediente:Tocana de fasole boabe

  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 catel usturoi pisat
  • 2 ardei grasi taiati marunt
  • 2 ardei iuti taiati marunt
  • 2 lingurite chimion macinat
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita oregano sau 1/2 lingurita cimbru
  • 800 g boabe fasole
  • 800 g rosii conserva taiate marunt
  • 2 linguri bulion
  • 150 ml concentrat vegetal

Mod de preparare:

Se incinge uleiul si se caleste ceapa cu usturoiul 3-4 minute. Se adauga ardeii grasi si se mai lasa 3-4 minute, apoi ardeii iuti, chimionul, boiaua si oregano si se mai prajeste cateva minute. Se adauga fasolea, rosiile, bulionul si concentratul.

Se aduce la temperatura de fierbere, apoi se reduce flacara si se lasa 10-15 minute, amestecand din cand in cand. Se asezoneaza. Se serveste cu salata de sfecla rosie cu hrean.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tocana de fasole

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.