Tocana de ceapa cu usturoi si morcov

Printeaza

Tocana de ceapa cu usturoi si morcov din: ceapa, marar, pasta de rosii, otet, usturoi, paprica, morcov, zahar, untdelemn.

Ingrediente:Tocana_de_ceapa_cu_usturoi_si_morcov

  • 6 cepe mari
  • o legatura de marar
  • doua linguri de pasta de rosii
  • o lingura de otet
  • 3 catei de usturoi
  • o jumatate de lingurita de paprica
  • un morcov
  • o lingurita de zahar
  • 3 linguri de untdelemn

 

Mod de preparare:

Se pune ceapa tăiată felii mai groase la rumenit cu usturoi, mor­cov ras, boia. Când a devenit transpa­rentă, se adaugă pastă de roşii, oţet, zahăr şi se freacă niţel. Mărarul se adaugă la sfârşit, după 10 minute de sfârâit uşor.

Tocana de ceapa cu usturoi si morcov

Tocana_de_ceapa_cu_usturoi_si_morcov

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.