Tocana de cartofi cu fasole

Printeaza

Tocana de cartofi cu fasole din: ceapa, morcov, cartofi, fasole, ulei, dafin, sare, piper.

Ingrediente:Tocana de cartofi cu fasole

  • o ceapă
  • un morcov
  • 4 cartofi
  • o conservă mică fasole gata fiartă
  • o lingură ulei
  • o foaie dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei încins se pune ceapa la călit. Se presară cu sare.

Când aceasta s-a înmuiat, se adaugă cartofii şi se lasă 5 minute.

Se adaugă apoi morcovul, foaia de dafin, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert.

După ce s-au fiert cartofii, se adaugă fasolea trecută sub un jet de apă rece, se mai lasă un clocot. Se potriveşte de sare şi piper.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna tocana de cartofi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.