Tocana cu carnati

Printeaza

Tocana cu carnati din: burta, carnat, rasol, rosii, ceapa, ulei, faina.

Ingrediente:Tocana cu carnati

  • un kg burtă prefiartă
  • un cârnat de casă
  • 1/2 kg rasol de porc
  • 2 roşii
  • o ceapă
  • o lingură ulei
  • 2 foi dafin
  • 3 linguri făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Burta bine spălată şi rasolul de porc se pun într-o oală, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert o oră şi 30 de minute.

Ceapa tocată se căleşte în ulei, iar când s-a înmuiat, se adaugă roşiile tocate mărunt, se lasă un minut şi apoi se pune făina. Se amestecă timp de 2 minute şi apoi se toarnă puţin câte puţin din apa în care a fiert carnea.

Se adaugă şi burta tăiată fideluţă, carnea de pe piciorul de porc, cârnatul tăiat felii şi foile de dafin. Se potriveşte de sare şi piper şi se mai lasă 30 de minute la fiert, cu capac.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.