Tocana bucovineana

Printeaza

Tocana bucovineana din: carne de manzat, carne de porc, untura, ceapa, ardei grasi, rosii, boia, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Tocana_bucovineana

  • 250 g carne de manzat
  • 250 g carne de porc (spata, piept)
  • 150 g untura
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1 cutie cu rosii cubulete
  • 1 lingurita cu boia
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie carnea în bucăţi şi rumeneşte-o în untura topită. Separat, toacă ceapa mai mare şi căleşte-o uşor împreună cu ardeiul gras tăiat cubuleţe.

Pune-le peste bucăţile de carne şi stin­ge cu roşiile cubuleţe. Condimentează cu sare, piper şi boia şi acoperă cu apă fierbinte.

Lasă pe foc mic, acoperit, să se pă­trundă. Când e aproape gata, bagă la cuptor, să scadă un pic.

Tocana bucovineana

Tocana_bucovineana

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu tocanita asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.