Tocana ardeleneasca cu carne de vitel

Printeaza

Tocana ardeleneasca cu carne de vitel din: carne de vitel, rosii, orez, ulei, ardei gras, ceapa, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Tocana_ardeleneasca_cu_carne_de_vitel

  • 400 g carne de vitel
  • 300 g rosii
  • 100 g orez
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi o toci mărunt. Apoi o căleşti în puţin ulei şi adaugi carnea tăiată cubuleţe.

Laşi ceapa şi carnea să se înăbuşe câteva minute. Adaugi câte puţină apă, până este aproape fiar­tă.

Apoi pui orezul spălat, adaugi ardeii tăiaţi fâşii şi încă 2 pahare cu apă.

Laşi să fiarbă totul până scade o parte din apă. După 30 de minute adaugi roşiile tăiate felii, pătrunjelul verde tăiat mărunt, sare, piper şi laşi să fiarbă până scade apa, iar orezul este fiert.

Serveşti tocana cu garnitură de car­tofi. Dacă preferi gustul mai picant, poţi adăuga tocăniţei puţină boia iute.

Tocana ardeleneasca cu carne de vitel

Tocana_ardeleneasca_cu_carne_de_vitel

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Tocana ardeleneasca de ficat

Tocana ardeleneasca de ficat

Tocana ardeleneasca de ficat din: ficat, carnati, costita, ciuperci, ceapa, faina, ulei, sare, piper, vin. Ingrediente: 300 g ficat de vită 150 g cârnaţi afumaţi 150 g costiţă afumată 300 g bureţi 2 cepe 1 lingură pastă de tomate 1/2 lingură făină 5 linguri ulei 50 ml vin piper sare   Mod de preparare: Bureţii, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.