Toba de porc cu condimente si usturoi

Printeaza

Toba de porc cu condimente si usturoi din: cap de porc (fără urechi), inima de porc, rinichi de porc, carne de porc, sorici, condimente, sare, piper, usturoi.

Toba de porc cu condimente si usturoi

Ingrediente:

  • 1 cap de porc (fără urechi)
  • inima de porc
  • rinichi de porc
  • 1 bucată de carne
  • câteva bucăţi de şorici
  • condimente
  • sare
  • piper
  • 6-8 căţei de usturoi tocat şi amestecat cu un polonic de zeama în care a fiert, apoi stors prin tifon

Mod de preparare:

Fierbi carnea, apoi o tai fâşii lungi. Usturoiul îl toci şi îl amesteci cu un polonic de zeamă în care a fiert carnea, apoi îl storci prin tifon.

Pui fâşile de carne într-un castron, adaugi zeama cu gust de usturoi, le condimenţezţ şi mai pui 1-2 polonice de zea­mă în care au fiert, apoi amesteci bine.

Umpli cu această compoziţie’ sto­macul porcului bine spălat şi întors. Coşi stomacul umplut şi îl fierbi încet, 20-30 de minute, în restul de zeamă, după ce a fost stre­curată.

Scoţi toba din oala în care a fiert şi o presezi îrrtre două scânduri. Consumi toba proaspătă sau afumată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.