Toast de curcan

Printeaza

Toast de curcan din: snitele de curcan, sare, piper, faina, oua, lapte, pesmet, ciuperci, ceapa, ulei de unt, smantana, hasmatuchi, rosii, paine, branza Gouda.

 

Ingrediente:Toast de curcan

  • 4 şniţele de curcan
  • sare
  • piper
  • 10 g făină
  • 3 ouă
  • 1 lingură de lapte
  • 1000 g pesmet
  • 200 g ciuperci pleurotus (păstrăv de fag)
  • 2 cepe verzi
  • 3 linguri de ulei de unt
  • 2 linguri de smântână
  • 1 lingură de hasmaţuchi (pătrunjel franţuzesc) proaspăt tocat
  • 2 roşii
  • 8 felii de pâine integrală (toast)
  • 150 g brânză Gouda (felii)

 

Mod de preparare:

Se bat uşor şniţelele, se condimentează şi se taie în jumătate.

Se pune făina pe o farfurie, iar pe o altă farfurie ouăle şi laptele, amestecate în prealabil. Pesmetul se pune pe o a treia farfurie.

Se dau şniţelele întâi prin făină, apoi prin ouă şi, în final, prin pesmet.

Se curăţă ciupercile, se şterg cu un şervet umed şi se taie bucăţele. Se curăţă ceapa verde, se spală şi se taie rondele.

Se încălzeşte cuptorul în prealabil la 200 °C (ventilator 180 °C).

Se încing într-o tigaie 2 linguri de ulei de unt, în care se prăjesc apoi şniţelele circa 5 minute pe fiecare parte.

La final, şniţelele se scot din tigaie, iar în restul de ulei de unt încins se călesc ceapa şi ciupercile.

Se adaugă apoi smântână şi pătrunjelul franţuzesc şi se condimentează cu sare şi piper.

Se spală roşiile, se scot cotoarele şi se taie felii.

Se aşează felia de toast pe un grătar, iar peste pâine se pun jumătăţile de şniţel.

Peste şniţel se aşează o felie de roşie, amestecul de ciuperci şi câte o felia de brânză Gouda.

Totul se lasă apoi la copt în cuptor circa 15 minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.