Tiramisu simplu

Printeaza

Tiramisu simplu din: oua, zahar, mascarpone, cacao, piscoturi.

Ingrediente:Tiramisu simplu

  • 2 albuşuri
  • 4 gălbenuşuri
  • 150 g zahăr
  • 400 g mascarpone
  • 200 g pişcoturi
  • 200 ml apă îndulcită
  • cacao
  • pişcoturi

 

Mod de preparare:

Gălbenuşurile se freacă bine cu zahărul pentru a obţine o cremă spumoasă. Se bat albuşurile spumă şi se pun peste crema de gălbenuş. Se adaugă apoi mascarpone şi se amestecă foarte bine.

Pişcoturile se trec rapid prin apa îndulcită şi se aşază în pahare sau cupe. Se pune cremă şi apoi iar pişcoturi. Se lasă 2 ore la frigider.

In momentul servirii se presară cu cacao şi se decorează cu pişcoturi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.