Tiramisu cu prune

Printeaza

Tiramisu cu prune din: cafea, piscoturi, mascarpone, zahar, vanilie, frisca, prune.

Ingrediente:Tiramisu cu prune

  • 100 ml cafea tare
  • 1 pachet pişcoturi
  • 300 g mascarpone
  • 130 g zahăr pudră
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 500 ml frişcă
  • 15 prune

 

Mod de preparare:

Baţi mascarpone cu jumătate din cantitatea de zahăr şi, separat, baţi frişca cu restul de zahăr şi esenţa de vanilie până când se întăreşte.

Combini cele două compoziţii, ames:ecând uşor să se omogenizeze.

Intr-o formă dreptunghiulară aşezi un strat de pişcoxui, pe care le însiropezi cu 3-4 linguri de cafea.

Pui jumătate din crema de mascarpone, aşezi restul pişcourilor trecute prin cafea, un strat de prune tăiate bucăţi şi restul de cremă de mascarpone.

Ţii desertul la rece până să-l serveşti. Il decorezi cu prunele rămase, tăiatejumătăţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.