Tiramisu de casa cu pere

Printeaza

Tiramisu de casa cu pere din: mere, miere, mascarpone, zahar, piscoturi, oua, unt, ciocolata.

Ingrediente:Tiramisu de casa cu pere

  • 3 pere
  • 2 linguri miere
  • 250 g mascarpone
  • 80 g zahăr
  • un plic cu zahăr vanilat
  • 50 g ciocolată rasă
  • 10 pişcoturi
  • 2 ouă
  • 1 linguriţă unt
  • 1 praf de scorţişoară

 

Mod de preparare:

Perele se curăţă de coajă, se taie cubuleţe şi se pun împreună cu o lingură de unt la călit pentru câteva minute. Se scurg de zeamă, se adaugă 2 linguri de miere şi un praf de scorţişoară.

Gălbenuşurile se freacă cu zahăr şi zahăr vanilat, se adaugă brânza mascarpone şi albuşurile bătute spumă.

Pişcoturile se umezesc în sucul de pere, se aşază în cupe, se pun merele şi crema de mascarpone. Se presară ciocolată rasă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.