Tigaie picantă cu cartofi și castraveți

Printeaza

Tigaie picantă cu cartofi și castraveți din: cartofi, ulei de masline, pepperoni, castraveti, masline, supa instant, marar, sare, piper, ardei iute, parmezan.

retete

Ingrediente:

  • 750 g cartofi roșii
  • 100 ml ulei de măsline
  • 6 ardei pepperoni de la borcan
  • 300 g castraveți cornișon
  • 125 g măsline verzi
  • 250 ml supă instant
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • 2 ardei iuți roșii
  • 50 g parmezan

 

 

Mod de preparare:

Cartofii se taie felii pe lung, se spală și se pun într-o tigaie cu ulei de măsline încins.

Se prăjesc timp de cca 10 min., în două reprize. Se țin la cald până se pregătesc și celelalte ingrediente.

Se toacă 6 ardei. Se taie felii castraveții și se călesc 3-4 min. împreună cu măslinele și ardeii.

Se adaugă supa instant și cartofii, se acoperă cu un capac și se mai fierb împreună timp de 4-5 min.

Se sărează și se piperează.

Se toacă mărarul verde; jumătate se amestecă împreună cu legumele din tigaie.

Deasupra se presară parmezan ras și cealaltă jumătate din cantitatea de mărar, amestecat împreună cu câteva rondele de chili.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.