Tigaie cu legume si masline

Printeaza

Tigaie cu legume si masline din: cartofi, ulei, ardei, castraveti, masline, marar, sare, piper.

Ingrediente:Tigaie cu legume si masline

  • 750 g cartofi roşii
  • 100 ml ulei de măsline
  • 6 ardei
  • 300 g castraveţi
  • 125 g măsline
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • 2 ardei iuţi
  • 50 g parmezan

 

Mod de preparare:

Cartofii se taie felii pe lung, se spală şi se pun într-o tigaie cu ulei de măsline încins. Se prăjesc timp de cca 10 minute, în două reprize.

Se toacă 6 ardei. Se taie felii castraveţii şi se călesc 3-4 minute împreună cu măslinele şi ardeii. Se adaugă cartofii, se acoperă cu un capac şi se mai fierb împreună timp de 4-5 minute.

Se sărează şi se piperează.

Se toacă mărarul verde; jumătate se amestecă împreună cu legumele din tigaie. Deasupra se presară parmezan ras şi cealaltă jumătate din cantitatea de mărar, amestecat împreună cu câteva rondele de chili.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.