Tigaie cu carne si cartofi

Printeaza

Tigaie cu carne si cartofi din: carne de porc, bacon, ulei, cartofi, sare, piper.

Ingrediente:Tigaie cu carne si cartofi

  • 300 g carne de porc
  • 150 g bacon afumat
  • 4 cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 3-4 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se pun la fiert în apă clocotită 10 minute. Baconul se taie mărunt şi se pune la călit în tigaia fără ulei.

Se scoate, se pune ulei şi se adaugă carnea tăiată cubuleţe. După ce şi-a schimbat culoarea, se adaugă baconul, cartofii, sare şi piper. Se lasă 10 minute să se călească şi apoi se acoperă cu capac şi se continuă prăjirea până se rumenesc frumos.

Se serveşte cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.