Terina de piept de pui

Printeaza

Terina de piept de pui din: piept de pui, oua, marar, ceapa, usturoi, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Terina de piept de pui

  • 1 piept de pui fiert
  • 4 ouă
  • 1 legătură de mărar
  • 1 ceapă
  • 1 fir de ceapă verde
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Toacă mărunt carnea. Pune-o într-un castron, adaugă verdeaţa tocată, usturoiul dat prin presă şi ouăle bătute cu sare.

Separat, căleşte ceapa, adaug-o la compoziţia de carne.

Pune piper şi amestecă bine. Răstoarnă amestecul într-o tavă de chec tapetată cu hârtie de copt şi dă la cuptor pentru 25-30 de minute.

Serveşte rece, ca antreu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.