Terina de cascaval cu carne de pui

Printeaza

Terina de cascaval cu carne de pui din: cascaval simplu, cascaval afumat, carne de pui, sunca, unt.

Ingrediente:Terina de cascaval cu carne de pui

  • 500 g caşcaval simplu
  • 500 g caşcaval afumat
  • 250 g carne de pui fiartă
  • 250 g şuncă
  • unt

 

Mod de preparare:

Feliezi subţire şunca şi ambele tipuri de caşcaval, iar carnea o tai fâşii. Ungi cu unt o formă de chec.

Tapetezi pereţii şi fundul tăvii cu felii de caşcaval simplu. Peste caşcaval, pe fundul tăvii, aşezi felii de pui, de caşcaval afumat şi de şuncă, peste care pui felii de caşcaval simplu. Alternezi până termini ingredientele, ultimul strat fiind de caşcaval.

Dai la cuptor maximum 10 minute, apoi laşi să se răcorească bine. In final, laşi câteva ore la frigider pentru a se întări.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Angela Constantin

    Foarte buna terina de cascaval

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.