Teline cu masline

Printeaza

Teline cu masline din: teline, masline, untdelemn, ceapa, rosii, sare, verdeata.

Ingrediente:Teline cu masline

  • 4 teline
  • 250 g măsline
  • un pahar untdelemn
  • 6 cepe
  • 8 roşii
  • sare după gust
  • 4 legături verdeaţă

 

Mod de preparare:

Ţelina, curăţată şi tăiată în felii rotunde, se fierbe în apa clocotindă cu sare. Măslinele se desărează.

Apoi se aşeaza intr-o cratiţă, un strat de felii de roşii, unul de ţelină, măsline, iar roşii şi, deasupra untdelemnul rece. Făina şi sarea se presară printre rânduri.

Se pune totul la cuptor pana ce sosul a scăzut şi mâncarea este rumenită frumos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.